• Snel advies? Stuur een paar foto’s van je tanden Klik hier. Helemaal vrijblijvend.

  • WhatsApp je vraag of foto aan +31 6 29291010. Snel antwoord.

Tanden Bleken
De méést effectieve methode

De meest effectieve methode voor het bleken van je tanden vind je bij PerfectSmile®. Sinds 2012 zijn er nieuwe regels in de EU, waardoor het percentage peroxide sterk is verlaagd.
PerfectSmile® maakt custom-made whitening trays, op basis van een 3D scan van je tanden. Dat is veel effectiever dan tanden bleken bij een bleekstudio of schoonheidssalon.

Bestel online

Incl. whitening trays,
Gel voor meerdere
sessies

€199

Tanden bleken

PerfectSmile® heeft een methode bedacht, om je tanden significant witter te maken. Met een 3D scan en software worden speciaal op maat gemaakte whitening trays geproduceerd. Je draagt deze bitjes een aantal nachten met een laag percentage peroxide gel. Omdat dit geleidelijk gaat, bereik je verbluffende resultaten.

Bestel online

Tanden bleken

Illustration
Intake
Illustration
Afdruk
Illustration
Whitening
Illustration
Shine!

Tanden Bleken

Intake, Afdrukken, Whitening Trays, Gel
€199

Is tanden bleken schadelijk?

Het bleken van tanden met een peroxide houdende gel wordt wereldwijd door tandartsen al heel lang gedaan. Ook is er veel onderzoek naar gedaan. Het is, mits goed begeleid natuurlijk, onschadelijk voor je tanden en tandglazuur.

Stel al je vragen via WhatsApp

Je kunt PerfectSmile® al je vragen stellen via WhatsApp +31 6 29291010. Ook kun je op die manier jouw foto’s doorsturen voor advies. Helemaal gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Betalen met je creditcard of PayPal

Je kunt (een deel van) de behandeling betalen met je creditcard of via PayPal. Op die manier heb je de mogelijkheid om de betaling zelf te spreiden.

Waarom geen behandeling met blauwe lamp?

Het bleken van tanden in een uur met blauwe lamp (blue light), is niet langer effectief. Door nieuwe regels in de EU vanaf 2012, is het percentage peroxide te laag om effectief te kunnen zijn.

Betaal in termijnen

Bij PerfectSmile® kun je nu heel makkelijk in 3 termijnen betalen. Zonder formulieren, moeilijke acceptatie en hoge rente.

What’s happening?

unbraceyourself

Volgen
341berichten24014volgers1133volgend