• Snel advies? Stuur een paar foto’s van je tanden Klik hier. Helemaal vrijblijvend.

  • WhatsApp je vraag of foto aan +31 6 29291010. Snel antwoord.

BriteSmile facings
De contactlens voor je tanden.

Graphic

Facings zijn dunne schildjes over de voorzijde van je tanden. Je kunt er de stand, vorm en kleur van je tanden mee corrigeren. Daarmee krijg je eindelijk de lach, waar je van droomt.

Zonder je tanden te slijpen. Meestal in maar twee afspraken. Het is snel, pijnloos en geeft verbazingwekkende resultaten. Stuur je foto’s voor gratis advies.

Eindelijk Jouw
Mooiste Smile v/a

€499

Per Tand.

Facings van
BriteSmile

Met facings corrigeer je diverse esthetische problemen met je tanden. Met deze heel dunne schildjes verander je moeiteloos, maar zeker ook pijnloos, de vorm en kleur van je tanden. Een verkleurde tand kan worden gecamoufleerd; spleetjes weggewerkt. Hoekjes en scheve tanden worden gemaskeerd.

De behandelprijs

In Amstelveen wordt je een vaste behandelprijs geboden. Dat is inclusief alle kosten.
Met andere woorden, er komt helemaal niets meer bij. Je weet precies wat de kosten zijn.

WhatsApp een paar foto’s van je tanden voor gratis vrijblijvend advies. Je krijgt dan een eerste indicatie van de beste methode en prijs. Daarna kun je de intake doen.

STUUR FOTO

BriteSmile™

per tand

€195

BriteSmile™ Makeover

8 tanden boven & onder

€1500

BriteSmile™ Makeover

16 tanden boven & onder

€3000

Vergoeding door verzekeraar

Mocht je een tandartsverzekering hebben, dan kun je eventueel een vergoeding claimen. Informeer hiernaar bij je verzekeraar. Er is een zogenaamde tandarts code die wordt gebruikt. Overleg tijdens een intake. Let op dat er ook een aandeel techniek- of productiekosten in de behandelprijs is opgenomen. Dat wordt niet altijd vergoed.

Stel al je vragen via WhatsApp

Je kunt PerfectSmile® al je vragen stellen via WhatsApp (06-29291010). Ook kun je op die manier jouw foto’s doorsturen voor advies. Helemaal gratis en vrijblijvend natuurlijk.

 

Betalen met je creditcard of PayPal

Je kunt (een deel van) de behandeling betalen met je creditcard of via PayPal. Op die manier heb je de mogelijkheid om de betaling zelf te spreiden.

Betaal in termijnen

Bij PerfectSmile® kun je nu heel makkelijk in 3 termijnen betalen. Zonder formulieren, moeilijke acceptatie en hoge rente.

What’s happening?

unbraceyourself

Volgen
401berichten27406volgers1156volgend