• Fast advice? Upload or App your photos.

  • WhatsApp your questions or photos, 06-29291010.

Bleek je tanden met de
meest effectieve methode.

De meest effectieve methode voor het bleken van je tanden vind je bij Smile™. Sinds 2012 zijn er nieuwe regels in de EU, waardoor het percentage peroxide sterk is verlaagd.
Smile™ maakt speciaal op maat gemaakte WhiteCaps™ op basis van een 3D-model van je tanden. Dat is veel effectiever dan tanden bleken bij een bleekstudio.

Incl. intake,
afdrukken, WhiteCaps,
Gel voor meerdere
bleeksessies

€250

Tanden bleken

Smile™ heeft met KöR Whitening een nieuwe methode bedacht, om je tanden significant witter te maken. Met 3D-software en een afdruk van je tanden, worden speciaal op maat gemaakte WhiteCaps™ geproduceerd. Je draagt WhiteCaps™ een aantal nachten met een laag percentage peroxide gel. Omdat dit geleidelijk gaat, bereik je verbluffende resultaten.

Tanden bleken

Illustration
Intake
Illustration
Afdruk
Illustration
WhiteCaps™
Illustration
Bleken

Tanden Bleken

Incl. Intake, Afdrukken, WhiteCaps, Gel
€250

Is tanden bleken schadelijk?

Het bleken van tanden met een peroxide houdende gel wordt wereldwijd door tandartsen al heel lang gedaan. Ook is er veel onderzoek naar gedaan. Het is, mits goed begeleid natuurlijk, onschadelijk voor je tanden en tandglazuur.

Stel al je vragen via WhatsApp

Je kunt Smile™ al je vragen stellen via WhatsApp (06-29291010). Ook kun je op die manier jouw foto’s doorsturen voor advies. Helemaal gratis en vrijblijvend natuurlijk.

 

Betalen met je creditcard of PayPal

Je kunt (een deel van) de behandeling betalen met je creditcard of via PayPal. Op die manier heb je de mogelijkheid om de betaling zelf te spreiden.

Waarom geen behandeling met blauwe lamp?

Het bleken van tanden in een uur met blauwe lamp (blue light), is niet langer effectief. Door nieuwe regels in de EU vanaf 2012, is het percentage peroxide te laag om effectief te kunnen zijn.

Now @ Instagram

messagesfollowersfollows