whats up WhatsApp 06-29291010

Bleek je tanden wit met de meest effectieve methode.

Bleek je tanden wit met de meest effectieve methode.

De meest effectieve methode voor het bleken van je tanden vind je bij Perfectsmile. Sinds 2012 zijn er nieuwe regels in de EU, waardoor het percentage peroxide sterk is verlaagd. Perfectsmile maakt speciaal op maat gemaakte whitening trays op basis van een 3D-model van je tanden. Dat is veel effectiever dan je tanden bleken met het z.g. ‘Blue light’.

TANDEN BLEKEN BIJ PERFECTSMILE

Tanden bleken is al jaren razend populair. Maar sinds 2012 zijn er in de EU nieuwe regels van kracht, waardoor het percentage peroxide (dat is het actieve bestandsdeel) een stuk lager is geworden. Alleen tandartsen mogen nog met een laag percentage van 6% peroxide tanden bleken. Maar ook dat is nog te weinig om echt effectief te werken in een uur.

Perfectsmile heeft daarom samen met KöR Whitening een nieuwe methode bedacht, om je tanden significant veel witter te kunnen maken. Met behulp van 3D-software en een afdruk van je tanden, wordt een speciaal op maat gemaakte whitening tray gebruikt. Je kunt daarmee –onder begeleiding van de tandarts– zelf thuis je tanden bleken.

Je draagt de whitening trays een aantal nachten met een laag percentage peroxide gel. Omdat de behandeling nu heel geleidelijk gaat en langer duurt, kun je een verbluffend resultaat bereiken. Het bleekresultaat is vooral veel beter, dan de behandelingen die nog worden aangeboden in een uur. Dit kan simpelweg niet voldoende resultaat bieden.

Eerst een intake bij de tandarts

Tanden bleken

Het bleken van je tanden begint met een intake bij de tandarts. Eigenlijk ook wel logisch, omdat dit de deskundige is die het best kan bepalen of je tanden geschikt zijn om te bleken. Er wordt een controle gedaan om te zien of je tandglazuur en tandvlees in goede conditie is. Dat geeft een vertrouwd gevoel en nu kun je onder professionele begeleiding verder met de bleekbehandeling.

Afdrukken maken van je tanden

Perfectsmile

Na de intake maakt de tandarts afdrukken van je tanden. Die worden gebruikt om met behulp van speciale 3D-software een scan te maken van de modellen. Omdat deze digitale modellen in het systeem blijven staan, kun je altijd weer opnieuw whitening trays laten maken. Ieder setje gaat trouwens een aantal jaren mee. Je kunt het dus steeds opnieuw gebruiken.

Custom-made whitening trays

Perfectsmile

Met behulp van geavanceerde software wordt de meest optimale vorm van de whitening trays bepaald. De bleekgel kan op deze manier het best in contact komen met je tandglazuur en het bleekproces effectief laten verlopen. Je draagt de whitening trays circa 2 of 3 nachten. Vervolgens zijn je tanden tot wel 14 tinten witter. Je kunt dit herhalen, wanneer het resultaat bijvoorbeeld is teruggelopen.

Tanden Bleken
inclusief intake, afdrukken, whitening trays, whitening gel voor meerdere bleeksessies
€ 195

 • before
  after
 • before
  after
 • before
  after
 • before
  after
 • before
  after
Scroll To Top