Bleek je tanden wit met de
meest effectieve methode.

De meest effectieve methode voor het bleken van je tanden vind je bij PerfectSmile. Sinds 2012 zijn er nieuwe regels in de EU, waardoor het percentage peroxide sterk is verlaagd.
PerfectSmile maakt speciaal op maat gemaakte whitening trays op basis van een 3D-model van je tanden. Dat is veel effectiever dan je tanden bleken met het z.g. ‘Blue light’.

inclusief intake,
afdrukken, whitening
trays, whitening gel voor
meerdere bleeksessies

€295

Tanden bleken
bij PerfectSmile

Tanden bleken is al jaren razend populair. Maar sinds 2012 zijn er in de EU nieuwe regels van kracht, waardoor het percentage peroxide (dat is het actieve bestanddeel) een stuk lager is geworden. Alleen tandartsen mogen nog met een laag percentage van 6% peroxide tanden bleken. Maar dat is te weinig om in een uurtje effectief te werken.

PerfectSmile heeft daarom samen met KöR Whitening een nieuwe methode bedacht, om je tanden significant veel witter te kunnen maken. Met behulp van 3D-software en een afdruk van je tanden, wordt een speciaal op maat gemaakte whitening tray geproduceerd. Daarmee kun je –onder begeleiding van de tandarts– je tanden bleken.

Je draagt de whitening trays een aantal nachten met een laag percentage peroxide gel. Omdat de behandeling nu heel geleidelijk gaat en langer duurt, kun je een verbluffend resultaat bereiken. De whitening trays kun je jarenlang blijven gebruiken, alleen de peroxide gel bestel je dan bij.

Hoe werkt het tanden bleken?

Illustration
Intake
Illustration
Afdruk
Illustration
Whitening trays
Illustration
Bleken

Tanden Bleken

Inclusief intake, afdrukken, whitening trays, whitening gel
voor meerdere bleeksessies.

€295

Is tanden bleken schadelijk?

Het bleken van tanden met een peroxide houdende gel wordt wereldwijd door tandartsen al heel lang gedaan. Ook is er veel onderzoek naar gedaan. Het is, mits goed begeleid natuurlijk, onschadelijk voor je tanden en tandglazuur.

Stel al je vragen via WhatsApp

Je kunt PerfectSmile al je vragen stellen via WhatsApp (06-29291010). Ook kun je op die manier jouw foto’s doorsturen voor advies. Helemaal gratis en vrijblijvend natuurlijk.

 

Betalen met je creditcard of PayPal

Je kunt (een deel van) de behandeling betalen met je creditcard of via PayPal. Op die manier heb je de mogelijkheid om de betaling zelf te spreiden.

Waarom geen behandeling met blauwe lamp?

Het bleken van tanden in een uur met blauwe lamp (blue light), is niet langer effectief. Door nieuwe regels in de EU vanaf 2012, is het percentage peroxide te laag om effectief te kunnen zijn.