• Snel advies? Stuur een paar foto’s van je tanden Klik hier. Helemaal vrijblijvend.

  • WhatsApp je vraag of foto aan +31 6 29291010. Snel antwoord.

Onzichtbare Beugel Kosten

ClearCaps onzichtbare beugel

Onzichtbare beugel ClearCaps

 

Wij krijgen best vaak de vraag waarom onzichtbare beugel best duur zijn. Nu zijn de behandelprijzen al een aardig eind gedaald sinds 5-10 jaar geleden, maar toch. Bedenk jezelf dat er bij een traditionele slotjes beugel maar weinig materialen nodig zijn. Behalve dan de slotjes voor op je tanden en de draadjes.

Het is dus logisch dat dit type beugel sowieso al lager is qua prijs. Toch is dat niet eens altijd het geval. Want hoewel ClearCaps onzichtbare beugel veel meer materiaalkosten heeft, zijn de behandelprijzen vaak zelfs lager dan bij de gewone slotjes beugels.

ClearCaps wil een zogenaamde ‘Challenger’ zijn en probeert dus een lage prijs te bieden. De behandelprijs bestaat natuurlijk niet alleen uit de materiaalkosten, maar ook uit de verrichtingen van de tandarts of orthodontist. Ga er maar vanuit dat dit meestal een groot deel van de prijs zal bepalen.

Met de tandartsen in Amstelveen en Den Haag zijn wel afspraken gemaakt over de kosten voor de onzichtbare beugel. Daarom betaal je hier een behandelprijs die misschien wel de laagste in Nederland (en België) is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lees meer over de onzichtbare beugel

Nu op Instagram

unbraceyourself

Volgen
397berichten29590volgers1155volgend