• Snel advies? Stuur een paar foto’s van je tanden Klik hier. Helemaal vrijblijvend.

  • WhatsApp je vraag of foto aan +31 6 29291010. Snel antwoord.

Onzichtbare beugel ClearCaps.
Rechte tanden zonder slotjes.


Eindelijk een beugel die je niet ziet. Met deze ClearCaps onzichtbare beugel worden je tanden mooi recht, zonder lelijke slotjes.

Onzichtbaar en bovendien ook comfortabel. Zet de eerste stap en WhatsApp +31 6 29291010 of stuur je foto voor gratis advies.

Check de voorwaarden van alle verzekeraars via deze link

Al jouw ClearCaps

worden vooraf al

gemaakt. De tandarts

hoeft dus niet steeds

opnieuw een afdruk

te maken.

Onzichtbare Beugel

  • Onzichtbaar
  • Comfortabel
  • Uitneembaar
  • 3D simulatie

T/m April

€695

3 Maanden
All-incl.

Er zijn best veel redenen om een onzichtbare beugel te nemen. Je kunt er bijvoorbeeld je tanden recht mee zetten. Of juist de spleetjes tussen je tanden ermee sluiten. Hoe dan ook een beugel neem je (meestal) niet voor je plezier. Smile™ heeft de oplossing: De onzichtbare beugel van ClearCaps.
Met ClearCaps is het nu in ieder geval een stuk comfortabeler geworden om je tanden recht te maken. Want deze transparante hoesjes worden speciaal op maat gemaakt op basis van een 3D model van je tanden. De hele behandeling wordt in de speciale ClearCaps software al vooruit gepland.

Intake bij de ClearCaps tandarts

Zou je ook je lach willen veranderen met de onzichtbare beugel? Dat kan. Je begint met een intake bij de tandarts of orthodontist die met ClearCaps werkt. Stuur een paar foto’s van je tanden voor ons eerste en vrijblijvende advies.

Illustration
Illustration

Afdrukken maken van je tanden

Na de intake kun je afdrukken of een scan van je tanden laten maken. Deze worden gebruikt om een digitaal model te produceren. Je tanden komen dan als 3D-model in de speciale ClearCaps software.

3D simulatie van het behandelresultaat

Met de software worden je tanden op het scherm virtueel verplaatst naar de meest optimale positie. Je krijgt daarna een 3D-simulatie (CapSure™) te zien met het voor- en na resultaat. Je weet dus al precies hoe recht je tanden gaan worden.

Illustration

Verkort de behandelduur.

AcceleDent is nieuw uit de VS. Door hoog frequente vibratie wordt de opbouw van het kaakbot gestimuleerd. Hierdoor is een snellere en nauwkeuriger behandeling mogelijk. Halveer daarom je behandelduur (12 maanden = 6 maanden). Meer info. AcceleDent komt bij de behandelprijs.

OrthoPluse text

De behandelprijs

In Amstelveen wordt door de ClearCaps tandarts een vaste behandelprijs geboden. Dat is inclusief alle kosten.
Er komt dus helemaal niets meer bij. In alle andere plaatsen kan de tandarts de behandelprijs voor je bepalen na een intake.

WhatsApp een paar foto’s van je tanden voor gratis vrijblijvend advies. Je krijgt dan een eerste indicatie van de behandelduur en prijs. Daarna kun je de intake doen.

STUUR FOTO

CC 7

3 mnd all-inclusive

€695

CC 14

6 mnd all-inclusive

€1895

CC +

Tot 18 mnd all-inclusive

€2395

Vergoeding door verzekeraar

Mocht je een tandartsverzekering hebben met orthodontie in het pakket. Dan kun je eventueel een vergoeding claimen. Informeer hiernaar bij je verzekeraar. Er is een zogenaamde tandarts code die je kunt doorgeven, F471/A. Let op dat er ook een aandeel techniek- of productiekosten in de behandelprijs is opgenomen. Dat wordt niet altijd vergoed.

Stel al je vragen via WhatsApp

Je kunt Smile™ al je vragen stellen via WhatsApp +31 6 29291010. Ook kun je op die manier jouw foto’s doorsturen voor advies. Helemaal gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Betalen met je creditcard of PayPal

Je kunt (een deel van) de behandeling betalen met je creditcard of via PayPal. Op die manier heb je de mogelijkheid om de betaling zelf te spreiden.

Betalen in termijnen (*)

Smile™ werkt samen met Beautybetaalplan.nl. Via deze externe aanbieder voor het betalen in termijnen, doe je zelf een aanvraag. Na acceptatie heb je de mogelijkheid om de behandeling in termijnen te betalen. De aanvraag, afhandeling en acceptatie is extern.

Aanvraagformulier Beautybetaalplan

Blijven mijn tanden recht?

Na de behandeling blijven je tanden mooi recht door tijdens de nacht nog een setje retainers (CapsLock™) te dragen. Deze hebben dezelfde stand als de laatste setjes van de actieve behandeling.

Nu op Instagram

unbraceyourself

Volgen
399berichten29132volgers1155volgend