• Snel advies? Upload of App een paar foto’s van je tanden Klik hier. Helemaal vrijblijvend.

  • WhatsApp je vraag of foto aan 06-29291010. Snel antwoord.

Eindelijk een beugel die je wel ziet zitten. Met deze ClearCaps™ doorzichtige beugel worden je tanden recht, zonder lelijke slotjes.1
Doorzichtig en bovendien ook behoorlijk comfortabel. Zet de eerste stap en App of upload je smile voor gratis advies.

Onzichtbare Beugel

  • Doorzichtig
  • Comfortabel
  • Uitneembaar
  • 3D simulatie

T/m sept.

€895

3 maanden
All incl.

Er zijn best veel redenen om een doorzichtige beugel te nemen. Je kunt er bijvoorbeeld je tanden recht mee zetten. Of juist de spleetjes tussen je tanden ermee sluiten. Hoe dan ook een beugel neem je (meestal) niet voor je plezier. Smile™ heeft de oplossing: De doorzichtige beugel van ClearCaps.
Met ClearCaps is het nu in ieder geval een stuk comfortabeler geworden om je tanden recht te maken. Want deze doorzichtige hoesjes worden speciaal op maat gemaakt op basis van een 3D model van je tanden. De hele behandeling wordt in de speciale ClearCaps software al vooruit gepland.

Intake bij de ClearCaps tandarts

Zou je ook je lach willen veranderen met de doorzichtige beugel? Dat kan. Je begint met een intake bij de tandarts of orthodontist die met ClearCaps werkt. Upload alvast een paar foto’s van je tanden voor het eerste en vrijblijvende persoonlijk advies.

Illustration
Illustration

Afdrukken maken van je tanden

Na de intake kun je afdrukken of een scan van je tanden laten maken. Deze worden gebruikt om een digitaal model te produceren. Je tanden komen dan als 3D-model in de speciale ClearCaps software.

3D simulatie van het behandelresultaat

Met de ClearCaps software worden je tanden op het scherm virtueel verplaatst naar de meest optimale positie. Je krijgt daarna een 3D-simulatie te zien met het voor- en na resultaat. Je weet dus al precies hoe recht je tanden gaan worden.

Illustration

De behandelprijs

In Amstelveen en Den Haag wordt door de ClearCaps tandartsen een vaste behandelprijs geboden. Dat is trouwens inclusief alle kosten.
Er komt dus helemaal niets meer bij. In de andere plaatsen kan de tandarts of orthodontist de behandelprijs voor je bepalen op basis van een intake.

Upload of App een paar foto’s van je tanden voor gratis vrijblijvend advies. Je krijgt dan een eerste indicatie van de behandelduur en prijs. Daarna kun je de intake doen.

UPLOAD FOTO

ClearCaps™ Xpress

T/m 3 maanden

€895

ClearCaps™ Limited

€1895

ClearCaps™ Unlimited

Langer dan 6 maanden + retainers

€2395

Vergoeding door verzekeraar

Mocht je een tandartsverzekering hebben met orthodontie in het pakket. Dan kun je eventueel een vergoeding claimen. Informeer hiernaar bij je verzekeraar. Er is een zogenaamde tandarts code die je kunt doorgeven, F471/A. Let op dat er ook een aandeel techniek- of productiekosten in de behandelprijs is opgenomen. Dat wordt niet altijd vergoed.

Vergelijk de vergoedingen voor
orthodontie in 2016

(via Independer)

Stel al je vragen via WhatsApp

Je kunt Smile™ al je vragen stellen via WhatsApp (06-29291010). Ook kun je op die manier jouw foto’s doorsturen voor advies. Helemaal gratis en vrijblijvend natuurlijk.

 

Betalen met je creditcard of PayPal

Je kunt (een deel van) de behandeling betalen met je creditcard of via PayPal. Op die manier heb je de mogelijkheid om de betaling zelf te spreiden.

Betalen in termijnen (*)

Smile™ werkt samen met Beautybetaalplan.nl. Via deze externe aanbieder voor het betalen in termijnen, doe je zelf een aanvraag. Na acceptatie heb je de mogelijkheid om de behandeling in termijnen te betalen. De aanvraag, afhandeling en acceptatie is extern.

Aanvraagformulier Beautybetaalplan

Kan ik eten/drinken met ClearCaps in?

Je kunt niet eten met de ClearCaps in, daarvoor moet je ze even uitdoen. Drinken kan op zich wel, maar je moet erg goed blijven poetsen natuurlijk. Door koffie en thee kunnen de Caps verkleuren, maar na twee weken doe je wel weer een nieuw setje in.

Wat is het verschil met andere beugels?

ClearCaps werken zonder blokjes op je tanden en hebben een aantrekkelijke prijs. Vaak zijn onzichtbare beugels nog behoorlijk duur. ClearCaps wil voor iedereen beschikbaar zijn.

Waar is de behandeling beschikbaar?

Je kunt een behandeling met ClearCaps in veel plaatsen in Nederland doen. Maar let op dat de aangegeven prijs alleen in Amstelveen en Den Haag geldt.

Hoe vaak kom ik voor controles?

Je komt tijdens de behandeling meestal om de maand, maar soms ook om de twee of drie maanden. Vaak kan er wel flexibel mee worden omgegaan. Je kunt dan vooral zelf de ClearCaps wisselen.

Nu op Instagram

unbraceyourself

Volgen
389berichten16212volgers1133volgend